Forum Padina


 
HomeHome  LoginLogin  RegistracijaRegistracija  
Latest topics
» Losa iskustva u Padinskih majstrov
Fri 23 Jan 2015 - 16:02 by Gost

» Svet Lovaca, Srbija Lov, Lov na divljac
Wed 21 Jan 2015 - 22:13 by 1van

» Moje úvahy o živote
Thu 15 Jan 2015 - 17:57 by smilan

» SAOPŠTENJE ZA JAVNOST-SRPSKE NAPREDNE STRANKE KOVAČICA
Sun 11 Jan 2015 - 20:00 by Gost

» Спрема се смена Зорана Саванова-СНС
Wed 24 Dec 2014 - 19:05 by Gost

» Kako se zaposliti u Nemačkoj
Thu 18 Dec 2014 - 20:34 by drseha

» video:Vojislav Šešelj na rtv opštine Kovačica
Wed 17 Dec 2014 - 21:08 by Forum.

» Internet Earnings - How to make money online?
Mon 15 Dec 2014 - 21:40 by 1van

» Ubistvo u Kovačici
Fri 12 Dec 2014 - 13:11 by Forum.

» Otvorena kancelarija Srpske Napredne Stranke Kovačica
Wed 10 Dec 2014 - 17:34 by Gost

» Isključenja struje-Crepaja 10/11.12.2014
Fri 5 Dec 2014 - 16:51 by Forum.

» Metallica Live Blizzcon 2014
Wed 3 Dec 2014 - 22:49 by Forum.

» DVB T2 u Srbiji
Wed 3 Dec 2014 - 22:03 by Forum.

» Isključenja struje-Padina 08.12.2014
Wed 3 Dec 2014 - 15:33 by Forum.

Ana Ivanović-Fotogalerija
Loading...
free counters
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu
Share | 
 

 SVA (NE)DELA Miroslava Krišana

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down 
AutorPoruka
LALA
KomentarNaslov komentara: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Sat 6 Aug 2011 - 21:16

Kako je ,očigledno,članovima Demokratske stranke,tema:Kako se gradio bazen u Kovačici,postala nezanimljiva,otvaram novu temu,to su objavljeni novinski članci u vezi (ne)dela Miroslava Krišana i njegove svite i komentari,svidelo se to nekome ili ne,ali,morate priznati,treba građanima Padine približiti lik i (ne)delo tzv.predsednika Opštine Kovačica MIROSLAVA KRIŠANA.

ČLANCI SA KOMENTARIMA


Nisam,verujte, stigao ni da se odjavim,kad stiže mi nova vest.
TABLOID LIST PROTIV MAFIJE u svom broju 238 od 04.avgusta 2011 godine objavljuje novu vest,i ja je samo prenosim.
ČITAJTE I UŽIVAJTE!
''Još malo o evropskoj opštini KovačicaOni znaju kako se relaksira


"Kako se vidovitom Krišanu ukazala milijarda dinara", Tabloid 235


Dovoljno je početi ovako: predsednik opštine električar Miroslav Krišan; zamenik predsednika opštine električar Laslo Vidač; predsednik skupštine električar Jan Puškar...
Kada je predsednik opštine počeo da gradi Relaks, počeo je u isto vreme da renovira i kuću svoje žene, koja u sebi ima više silikona od Jelene Karleuše, samo što su to platili građani Kovačice.
Na račun Relaksa ne samo da su urađeni građevinski radovi, nego je i kuća opremljena od keramičkih pločica do posuđa, čije je uzorke lično Marija Benka nosila gospođi Krišan na noge da bi izabrala crno belu kombinaciju, od tanjira do šolja za kafu.
Da sve bude pokriveno pobrinula se Ljiljana Žarić, koja je sve pokrila potrebnim papirima. Pošto su obe prethodno radile u kovačičkoj fabrici šećera, nije im ovo predstavljalo problem, jer su tamo odradile i veće mahinacije kada su pomogle da se proda za tri evra. Jarmila Ćendić vodi računa da sve slike kupljene za darovite učenike nose potpis Marije Hlavati-Krišan. Svaka poklonjena slika je slika dotične slikarke pa drugi mnogo bolji slikari nemaju nikakve šanse. Direktorka galerije, predsednikova prijateljica, takode reklamira gospođu Krišan, a za uzvrat njen muž preko noći dobija posao i počinje da rami slike na račun galerije i ubrzo postaje vlasnik velike zbirke slika, tako da sam počinje da organizuje izložbe, čak uspešnije od svoje žene, direktorke Marije Raspir.
Da sve bude pravno pokriveno tu je Duška Aleksić, sekretar skupštine koja za uzvrat postavlja muža, lečenog alkoholičara, prvo u komisiju za povraćaj zemljišta pa kada je pokupio dosta para prebacuje ga u birački odbor, a za ćerku koja studira i stanuje u Beogradu od opštine prikazivanjem lažnih karata naplaćuje putne troškove, valjda ćerki za džeparac.
I predsednik i Marija Benka nisu bez džeparca. Tu je radnik Marije Benke koji pri registraciji firme otvoreno traži za načelnicu i predsednika neku kintu, a tek taksistima iz Beograda šta su radili. Sposoban je Renato Jonaš, pa mu zato predsednik i načelnica sve opraštaju... (A.D)''

Čovek,GRAĐANIN Opštine Kovačica,prosto da ne veruje,pa da li je to moguće? Da li je moguće da je MIROSLAV KRIŠAN baš takav,zločesti dečko koji se zaigrao našim novcima,novcima nas građana,pa dečkić misli da mu je to dedovina,pa može da troškari kako hoće naš novac.
Iz ovoga proističe,jedno,ključno pitanje: Da li je(tzv.) PREDSEDNIK DEMOKRATA ILI KRIMINALAC?Kako stvari stoje,pre će biti da je,šta mislite,DEMOKRATA ILI KRIMINALAC? Takvog majka više ne rodi!
Da li je moguće da je on od našeg novca gradio i promašenu investiciju PRC RELAX u Kovačici i kuću svoje žene,odnosno svoju.Možda je sređivao,uređivao i stan kod Ukusa?E to se još nezna,ali saznaće se.Samo moramo voditi računa da nas,nekoga od nas,ne ubije struja,jer su oni spremni na sve(iz ličnog iskustva prvo bejzbol palicom,pa nožem,možda će sledeće biti pištolj,eksplozivna naprava ili struja),jer su tu sva trojica stručni,doduše MIROSLAV KRIŠAN,jeste da je električar,ali nema pojma dečkić o struji,on se bavi krupnijim stvarima,kao što su INVESTICIJE tuđim novcem,Jan Puškar i Laslo Vidač,su električari,i nisu samo išli u školu,posle politike mogu da se bave i svojim zanatom,mada su obojica u svojim privatnim firmama pukli kao zvečka.
Malo je ružno da se bavimo sisama Jelene Karleuše,pa ćemo to iz pristojnosti prema g-đi Mariji Hlavati Krišan i zaobići,mada nije ona kriva,znam da je i njoj teško da gleda čoveka,iz dana u dan,kako u neograničenim količinama pije,i kakve gluposti pravi.Isterivala ga je ona iz njene kuće više puta,pa ode čovek u svoj stan,više mesare,kod Ukusa,e tu tek nastane pijanka,žurka i okupljanje mokre braće.
Ne može čovek da poveruje u sve to što piše,pa se samo pita,ma,ljudi da li je to moguće?Da li je moguće da su G-đe Marija Benka,Ljiljana Žarić i Jarmila Ćendić,takve,da sve to rade bez i jednog dinara,odnosno da sve to rade samo za platu?Kako naš,i Vaš ,NAROD kaže,one su ili LUDE ILI SU UZELE PARE,ali dobro treba razmisliti,pa se upitati,da li su one lude.
E'ali to ,što piše,za Dušku Aleksić(taj je veoma intiman sa njom,čak i prisan,kada je oslovljava sa Duška)to čovek,prosto da ne poveruje,i to da je unovčavala lažne karte,za džeparac svoje dece,to ne mogu da poverujem,ali ako piše,onda neka se i sama zamisli,kakva je vizija ove Opštine u budućnosti.

Toliko od mene,zamislite se Demokrate.Izgleda da je došlo vreme da ga Vi unutar Vaše partije smenite,pa da ispravimo,biće teško,vrediti pokušati,sve greške,mahinacije,i ostalo.

S poštovanjem,

LALA,Zoran Savanov ,iz Debeljače.

DALJE:
Poštovani članovi i gosti Foruma,GRAĐANI PADINE,pa zar još neko može da veruje MIROSLAVU KRIŠANU posle ,evo dole,objavljenih,ponovo tekstova u TABLOIDU LISTU PROTIV MAFIJE,čitajte i članovi Demokratske stranke i biće Vam jasno šta Vam radi Vaš predsednik Opštinskog odbora DS u Kovačici,dok Vi ubeđujete Vaše najmilije da glasaju za kriminal,lopovluk,korupciju,samo tako nastavite i nema nam ,zajedno,i Vama i nama,budućnosti.
ČITAJTE I UŽIVAJTE!

Evo kako su BEOGRADSKIM TAKSISTIMA deljene dozvole,a to je učinjeno u OPŠTINI KOVAČICA,treba pitati Renata Jonaša,kako je to moguće i za koji novac su to radili.
Kako to GOJKO VUKADIN,direktor TELEVIZIJE OK Kovačica to ne objavljuje,kako to nezna.On je čovek koji medijski pokriva MIROSLAVA KRIŠANA na lokalnom nivou,a veoma je zanimljivo da je i on iz Debeljače.

ČITAJTE I UŽIVAJTE:
''IZVOR: TANJUG

SRBIJA | UTORAK 12.04.2011 | 09:44

SITAB traži iste oznake za taksiste

Beograd -- Strukovno udruženje taksi preduzetnika Beograda (SITAB) traži da taksisti imaju jedinstvene krovne oznake, jer ih dispečeri izdaju neregularnim taksistima.

Istovremeno ih inspekcija ne oduzima, kažu u tom udruženju.

Jedinstvena krovna oznaka uvodi zakonitost i red u taksi prevoz Beograda, ličnu odgovornost taksi preduzetnika i otvara mogućnost inspecijske kontrole nad onima koji obavljaju taksi delatnost u glavnom gradu.

Rad inspekcije i broj prijava, oko tri do četiri dnevno, za dva meseca je simboličan, s obzirom na to da je svakodnevno na ulicama Beograda oko 2.000 do 3.000 lica koja nezakonito obavljaju taksi delatnost.

Kako se navodi u saopštenju tog udruženja, Inspekcija je od januara do 28. februara napisala 201 prijavu protiv neregularnih taksista sa taksi dozvolama iz Kovačice, Pančeva, Sečnja, Smedereva, Alibunara, koji su nosili krovne oznake taksi asocijacija Beograda.

Iz tog udruženja podsećaju da je 13. novembra 2006. godine tadašnji gradonačelnik Beograda doneo Rešenje o izgledu krovne oznake Taksi, po kojem su pravna lica i preduzetnici koji obavljaju taksi prevoz sa krovnom oznakom pod sopstvenim imenom, dužni da je promene do 31. decembra 2006. godine, a pravna lica i preduzetnici sa krovnom oznakom pravnog lica do 31. decembra 2012. godine.''

ČITAJTE DALJE I UŽIVAJTE:

''TABLOID LIST PROTIV MAFIJE
Mizerija

Taksi službe predmet su najnovije tajkunizacije i monopolizacije


Država ozbiljno računa s taksistima na samrti


Sadašnja vlast bi da tajkunizuje svaki segment privrede, pa onda i ono što je nezakonito proglašava legalnim. Na kraju će taksisti u srpskim gradovima, posebno u Beogradu, imati prihode kojima će još jedino moći da voze rikše


Piše: Milan Malenović

Spavaju za volanom


Ono što je Slobodana Milosavljevića nateralo da se javno izblamira jeste uvozni posao Komtrejda, kompanije bliske vladajućem DS-u, i sa tim povezani provizioni interes "žutih" vlastodržaca. Kako smo uspeli da saznamo, Komtrejd je na dalekoistočnom tržištu pronašao proizvođača baš onih uređaja koji se pominju u novom predlogu Zakona o prevozu (fiskalna kasa povezana sa taksimetrom i GPS/GPRS uređajem), a koje bi ovde mogao da proda uz višestruku zaradu.
Jedino što gramziva vlast previđa u svom novom zakonskom predlogu je da sve to neko mora da plati, a taj neko su u ovom slučaju taksi vozači, ionako već preopterećeni raznim izdacima.
Jedan taksista, koji nas je zamolio da mu ne pominjemo ime, objašnjava nam računicu: "Osnovni izdatak svakog taksiste je za gorivo i održavanje svog vozila u voznom stanju. Ogromna većina taksista jedino to sebi i može da priušti. O kupovini novog vozila ne mogu ni da sanjaju."
Fiskalizacija bi tako, u krajnjem efektu, pogodila obične građane koji bi još više ispaštali zbog daljeg pada bezbednosti u saobraćaju. Da bi šaka odabranih zaradila još koje milionče, milioni treba da ispaštaju. To je Srbija.
Prosečan taksista svakodnevno na poslu provodi između 10 i 12 sati, samo da bi zaradio za pokriće osnovnih troškova i neku skromnu prehranu porodice. Umesto da razmišlja kako da tim ljudima pomogne da imaju veću zaradu, pa da i njima i putnicima bude bolje, država uporno nastoji da ih finansijski iscrpi i tako protera sa ulica. Pošto nije prošla inicijativa da se taksi dozvole dodeljuju isključivo udruženjima, a ne pojedincima, vlast je promenila strategiju.
U već pomenutom sporazumu između trojice ministara i taksista iz decembra prošle godine već u drugoj tački je dogovoreno: "Predložiće se izmene zakonskih propisa koje će omogućiti uklanjanje nelegalnih taksista i kolega iz drugih gradova sa ulica. Rok za izradu predloga zakona je 1. mart 2010."
Prvi mart je odavno prošao, a na beogradskim ulicama su i dalje divlji taksisti, samo što sve češće menjaju formu svog delovanja. Kovačica je jedna od opština u banatskom komšiluku glavnog grada u kojoj, zahvaljujući vlasti na čijem je čelu Miroslav Krišan (DS), na jednog stanovnika skoro da dolazi jedan taksista. Sa tamo izdatom dozvolom, koje se dele i onima koji ih ne traže, taksisti zatim prelaze Dunav i voze putnike po Beogradu. Zakon ovo zabranjuje, ali to kao da nikoga ne interesuje.
U jednom od prethodnih brojeva smo detaljno opisali kako i gradska vrhuška, kao i vlasnici pojedinih udruženja, lepo zarađuje od ovih divljih taksista. Zato ne čudi da je Dejan Mali (DS) iz gradskog veća i ono što očigledno nije po zakonu proglasio legalnim.
Radi se o novom obliku taksiranja, takozvanom vanlinijskom prevozu. Iako se ovaj vid prevoza, možda, i primenjuje u nekim drugim prestonicama, u Beogradu je tako nešto dozvoljeno samo vozilima sa najmanje devet sedišta. To bar stoji u članu 9 stavu 2 Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju.
Dejan Mali, kao najpozvaniji ispred gradske vlasti da se bori protiv ilegalnog prevoza putnika, ne obazire se mnogo na zakonske odredbe. Posebno kada su neki privatni ili partijski finansijski interesi u pitanju, kao što je slučaj sa jednom fantomskom firmom i njenom protivzakonitom delatnošću.''

MOLIM VAS,NEMOJTE ĆUTATI,DAJTE KOMENTARE!
Znam da je Vama ''DEMOKRATAMA'' teško kada vidite šta radi MIROSLAV KRIŠAN i svita oko njega,a koja je uglavnom iz Debeljače.Zašto?Pa ne sigurno,jer su mnogo pametni,već zato što su mnogo poslušni,jer su učesnici u mnogim (ne)delima,samo da ih nabrojim:

VIĐENIJI LJUDI IZ DEBELJAČE NA VLASTI U OPŠTINI KOVAČICA:
1.Miroslav Krišan,iz Debeljače,prvi na čelu,tzv.predsednik Opštine(po Odluci Ustavnog suda on nije predsednik Opštine),
2.Gojko Vukadin,iz Debeljače,doglavnik,direktor lokalne medijske kuće,
3.Laslo Vidač,iz Debeljače,zamenik predsednika Opštine,
4.Mira Vidač,iz Debeljače,supruga Lasla Vidača, šef svih apoteka u Opštini,(pa kad se uzme u obzir i to je funkcija),
4.Bela Kinčeš,iz Debeljače,kontroliše veoma značajan fond opštine,s velikim upitnikom,kojom se delatnošću bavi ortačko društvo FERMOVET- KINČEŠ & PAP OD SENTA,
5.Irena Hlebec,iz Debeljače,direktor osnovne škole u Kovačici,
6.Marinko Čobanin,iz Debeljače,javni pravobranilac,
7.Dragica Cakić,iz Debeljače,šef u zdravstvu,
8.Šandor Mergeš,iz Debeljače,član opštinskog veća,
9.Dalibor Zebić,iz Debeljače,član opštinskog veća,
10.Šandor Matanović,iz Debeljače,direktor PRC-a Relax Kovačica,
11.ako ima još koga,i ako se Vi setite dodajte,ja ću dodati sigurno,ali i ovo je '' što je mnogo - mnogo je''.

Ja sam iz Debeljače,pa mi to smeta,a Vama,kako to može da ne smeta?

S poštovanjem,

LALA,Zoran Savanov,iz Debeljače.

PA JOŠ DALJE:

Kovačica: kako se gradio bazen za kupanje u paramaKako se vidovitom Krišanu ukazala milijarda dinaraAko jedna onako mala opština, kao što je Kovačica kraj Pančeva, a uz pomoć obične samostalne zanatske radnje, bez ikakve kontrole može iz državnih fondova da povuče skoro milijardu dinara za običan bazen, koliko li je tek u stanju da pokrade uprava većih gradova u Srbiji?Arpad NađOpština Kovačica po popisu iz 2002. godine broji 27.890 stanovnika. Reklo bi se: nekoliko kuća, dva šora i - neverovatna želja za krađom državnih para.

Opštinska uprava je pre nekoliko godina odlučila da sazida javni bazen, odnosno sportsko-rekreacioni centar. Iz tog razloga 31. januara 2006. raspisuje se oglas o prikupljanju ponuda, a za najpovoljniju je odabrana ona koju je predao GZP Zlatibor AD iz Beograda. Ovo preduzeće je i započelo radove, ali nije imalo podršku opštinske uprave koja se dosetila da preko bazena u sopstvene džepove nalije brdo para.

Predsednik opštine Miroslav Krišan zato 19. jula 2007. donosi zaključak da se u ponovljenom, ovoga puta kroz direktne pregovore vođenom postupku prihvata ponuda samostalne zanatske radnje (?!) Građevinar Petrovič. Iz opštinske dokumentacije, međutim, proizilazi da je pomenuta ponuda podneta tek četiri dana po donošenju rešenja, odnosno 23. jula 2007. Vidoviti Miroslav Hari Krišan je, očigledno, unapred znao šta će da mu bude ponuđeno. A ponuđena mu je do sada nezabeležena pljačka javnih fondova.

Da bi opravdao direktno vođenje pregovora sa odabranim ponuđačem, Krišan na sednici Skupštine opštine tvrdi kako je od Uprave za javne nabavke 7. juna 2007. tražio odobrenje za direktno ugovaranje posla bez javnog oglasa. Po predsedniku, Uprava se nije oglasila u zakonom predviđenom roku od sedam dana, zbog čega se automatski smatra da je dala saglasnost.

Dopisom broj 07-00-572011 od 6. juna 2011. Uprava, međutim, zainteresovanog građanina Savu Kolarskog obaveštava da u njenoj arhivi ne postoji nikakav dopis opštine Kovačica od 7. juna 2007. Vidoviti i sveznajući Krišan je sve ovo jednostavno izmislio, samo da bi pred odbornicima opravdao sklapanje ugovora sa privatnim preduzećem Petrovič.

Finansijer celog zamišljenog projekta sportsko-rekreacionog centra u Kovačici bio je Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. U dokumentu od 25. jula 2007. direktor Fonda Momčilo Milojević izveštava da zbog promene izvođača radova nije moguće prebaciti sredstva investitoru, opštini Kovačica. Međutim, već sledećeg dana odobrena sredstva u visini od 44 miliona dinara bivaju usmerena korisniku. Za samo 24 sata nemoguće je postalo moguće!

Do avgusta 2010. Fond je opštini Kovačica za izvođenje radova na bazenu odobrio 835.783.065,97 dinara, od čega je uplatio 687.660.547,72 dinara, a sve to na osnovu lažne dokumentacije, koju, po sopstvenom priznanju, Fond nije ni proveravao.

Vlasnik SZR Građevinar Petrovič iz Padine je Ondrej Petrovič, koji je od 27. maja 2008. i član Opštinskog veća Kovačice. Odgovorno lice u SZR Građevinar na poslovima izgradnje SRC Kovačica je Ivan Babka, diplomirani inženjer arhitekture, koji je ujedno i načelnik Odeljenja za urbanizam i inspekcijske poslove u opštini Kovačica.

Tako dolazimo u situaciju da jedno te isto lice izvodi radove i izdaje upotrebnu dozvolu. Babka kontroliše samog sebe, pa 22. marta 2011. donosi rešenje broj 351-658710-04 kojim je izvršen tehnički prijem objekta gde je isti taj Babka odgovorni izvođač.

I pored toga što je izvršen tehnički prijem i izdata upotrebna dozvola za objekat, Opština 1. aprila 2011. isplaćuje još 16.516.555,05 dinara Građevinaru Petrovič na ime građevinsko-zanatskih radova i opremanja SRC Kovačica!

Najveći deo poslova oko bazena završen je još dok je radove izvodio GZP Zlatibor, a vrednost tih radova proknjižena je na 152.164.229,20 dinara, mada je Opština već tada od Fonda tražila i dobila 200 miliona. U to vreme je bila predviđena izgradnja devet bungalova pored bazena, a dolaskom Građevinara Petrovič plan se menja na ukupno 12 bungalova, ali se i cena u startu uvećava za 50 odsto, odnosno 53.392.086,25 dinara!? Onda, maja 2008, Opština od Fonda traži i dobija još 90 miliona dinara za završne radove i opremu bungalova, a zatim u septembru 2010. za istu svrho traži još 176.235.369 dinara.

Miroslav Krišan i njegovi saradnici, ispred svih načelnica Odeljenja za privredu Marija Benka Hriješnik, koja je sve potpisivala bespogovorno i bez ikakve kontrole, Opštinski pravobranilac Jonaš Pavel, koji je o svemu obavešten, ali ništa nije preduzimao, kao i Ljiljana Žarić i Bela Kinčeš, novac nisu crpli samo iz pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja.

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu opštini je za isti projekat 2006. odobrio osam miliona dinara, 2007. to je poraslo na 19 miliona, da bi 2010. bilo odobreno samo tri miliona. Ova sredstva opština nije prijavila Fondu.

Zbog svega navedenog Višem javnom tužilaštvu u Pančevu podneta je krivična prijava protiv odgovornih lica. Predmet je dopao zamenici tužioca Oliveri Sekulić Šošdean, koja ga je prosledila Apelacionom tužiocu Đorđu Ostojiću. Za sada u predmetu KTR 194/09 još uvek traje jalova prepiska dvaju tužilaštva.

KOMENTARI:

Naslov komentara: Kako se gradio bazen za kupanje u parama Tue 12 Jul 2011 - 13:44
________________________________________
Poštovani prijatelji,pa zar je moguće da ovakvu vrstu teksta,koji je objavljen u novinama,Vi,olako prihvatate,pa zar neko može da Vam bude dobar i da mu verujete,ako je sve takse u Opštini od 2004 godine povećao za 100 - 150 %,ako je napravio dil sa Brantnerom za iznošenje komunalnog smeća,pa ako je tužio,Vas,građane Padine za ometanje poseda,kada smo zajedno pokušali da sprečimo Brantner i Krišana u prljavim poslovima,pa zar nije tužio preko 5000 građana za objedinjenu komunalnu taksu,kojom je obezbeđivao naplatu privatnom preduzeću Brantneru od nas građana,pa zar nas nije lagao da neće dovesti Yunirisk,a sada ga dovodi,pa zar je pokušao da u Debeljaču dovede pogon za inpregnaciju železničkih pragova i bandera sa kancerogenim materijalima,pa zar nije kod Ukusa ''kupio stan'', pa zar nije sam priznao da je drug sa narko dilerom Redžepijem iz Debeljače,koji je osuđen na 5 godina robije,prošle godine,pa zar Vama to nije jasno,zašto on sve to radi,ili je LUD ILI JE UZO PARE,a on nije lud.Setite se kako je došao u Opštinu,sa pocepanim šangajkama(patikama) i starim razlupanim warburgom,a sada,od plate ima dva automobila,kuću u Kovačici,stan u Kovačici,i ko zna šta još i gde,zar je to stekao od plate?Smešno!Nemojte biti,molim Vas smešni.Ozbiljnije pročitajte tekst,pa da polemišemo,u njemu su iznete tačne brojke koliko je potrošeno na izgradnju PRC Relax-a u Kovačici,a koji je trebao da košta nekih 300.000 Eura,a košta je 7 miliona Eura,u tome je stvar,da naši policijski i pravosudni organi ne rade svoj posao,da ga rade on bi bio odavno uhapšen.Ima toga još mnogo,ali bez poštenih i iskrenih ljudi,mi pojedinci ne možemo učiniti ništa.

S dužnim poštovanjem,

Zoran Savanov,iz Debeljače.

Očigledan je pokušaj dva člana Demokratske stranke da odbrane nešto šta je neodbranjivo,Miroslava Krišana i njegove mahinacije.Aleksandar Vučić nema veze sa Bazenom u Kovačici,čisto odvlačenje pažnje od glavne teme.To je isto kada bi smo pričali o pokojnom Zoranu Đinđiću šta je sve radio,i tako dalje,ali to ne bi imalo nikakvog smisla ,niti veze sa Bazenom u Kovačici,nego obično,umišljeno,političko lokalno razglabanje,dajući sebi neku važnost prepisivajući tuđe tekstove,kao i prethodnik u slučaju koji spominje.GLAVNA TEMA OVE OPŠTINE JE BAZEN KOVAČICA.SEDAM MILIONA EVRA.Verujte da svaka korektna krivična prijava koja se podnese protiv mIROSLAVA kRIŠANA,je uredno potpisana punim imenom i prezimenom,ali tamo se nalaze Ondrej Sahter,Pavel jonaš,Mišo Zahorec,ponovo reizabrane sudije i tužioci,članovi i ne članovi Demokratske stranke,koji na sve moguće,pravne i nepravne načine,štite (ne)dela Miroslava Krišana.PRC Relax ili BAZEN u Kovačici je sada i svratište narko dilera i narkomana na noćnim žurkama,pa je bilo slučajeva gde su se klinci i predozirali,ali je vešto zataškano.To da li policija zna,tvrdim da sigurno zna,čak ,pouzdano tvrdim,da to zna i ''naš'' vrsni direktor televizije Gojko Vukadin i njegov sin Petar Vukadin.Ko na bazenu diluje drogu prosudite sami.Da li su se funkcioneri opštine,u noćnim satima,kupali totalno pijani,možda malo naduvani i ušmrkani,i totalno goli,,sa nekakvim devojčicama sumnjivog morala,pa čak i sa malo godina,možda čak nisu ni bile punoletne,to ja neznam,i da li je neko od njih skakući u bazen razbio glavu,ali bi o takvim stvarima trebalo pričati.Ko koristi i na kakav način je kupljen DEBELJAČKI VINOGRAD ,pa ljudi to su teme,i o tome treba govoriti.Koliko je građana tuženo,ko ih je tužio,pa zna se,oko 5.000 građana je tuženo,tužio ih je MIROSLAV KRIŠAN,posredno,da bi,kao uterivač dugova,privatnom preduzeću uterao dugove,pa je čak i kredit podigao od oko 15.000.000,00 dinara, kako bi isplatio privatno preduzeće.Pa zar takav ŠTETAN UGOVOR,kakav je sklopio MIROSLAV KRIŠAN sa BRANTNEROM, policijski organi mogu zataškati i prikriti,zajedno sa TUŽILAŠTVOM,zamislite šta je u ugovoru napisano i potpisano od strane MIROSLAVA KRIŠANA,''u slučaju da građani ne plaćaju nametnute obaveze prema Brantneru,OPŠTINA na sebe preuzima obavezu da podmiri,nametnuto, dugovanje građana,kakvog tu ima smisla,ja ,kao građanin neću da platim,a Vi,umesto da me tužite,kao sva JAVNA PREDUZEĆA,Vama to OPŠTINA lepo isplati,a ona tuži svoje građane,pa svako bi mogao na takav način da posluje.Zar mislite da su tu čista posla?Kakve interese ima u ovom poslu OPŠTINA,nikakve,omogućila je BRANTNERU da dođe do lake zarade.Da li samo Brantneru?Da li od tog novca ,opet od nas GRAĐANA,i MIROSLAV KRIŠAN ima svoj deo? Zašto bi ,inače,ako neko nema nekakve koristi,a u ovom slučaju opština nema nikakve,ovakvo nešto i uradio?To su pitanja na kojih odgovora nema,sve dok je MIROSLAV KRIŠAN i njegova ekipa na vlasti u opštini Kovačica.To može da radi samo LUD ČOVEK,ILI NEKO KO JE UZEO PARE,A,ŠTA MISLITE,DA LI JE ON LUD?
Pozdrav.

LALA,Zoran Savanov,iz Debeljače

Na vrh Go down
Zuza
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Thu 6 Oct 2011 - 20:43

Gosn Savanov kojoj vi poltickoj stranci pripadate ili ste samo simpatizer neke( 'koje') stranke?
Na vrh Go down
LOCIRAN
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Sat 8 Oct 2011 - 21:27

KRADIKAL Very Happy
Na vrh Go down
mojsilov
GostKomentarNaslov komentara: e moj krle   Sun 9 Oct 2011 - 21:01

i tako dodje na red-krle,krkan,krkonja,krkan-krisan miroslav.e gospodine ovako stoje stvari ako do godine ne zavrsis kanalizaciju,nece ti pomoci niko pa ni nepismen "kopac garada"tzv,gradjevinar petrovic da te lincuje kovacica.sve si pokakio samo ti fali da ovo ne zavrsis,seti se sadama huseina
Na vrh Go down
shaILA
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Mon 10 Oct 2011 - 16:07

LJUDI,dali ste primetili da na www tv kovacice nema opcije za komentarisanje vesti,dali i vinemate tu opciju ?
razmisljam da su me banovali pa nevidm dugme za komentar ili sta vec ..nemam pojma?
Na vrh Go down
odgovor
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Mon 10 Oct 2011 - 19:53

nema opcije za komentarisanje poodavno
Na vrh Go down
mojsilov
GostKomentarNaslov komentara: odgovor   Tue 11 Oct 2011 - 14:06

jesi li ti,corav.nego sta da ima dugme za komentarisanje,samo tebi nezgodno potraziti-lanjivojevic
Na vrh Go down
odg.
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Sat 24 Dec 2011 - 8:53

@mojsilov-otvori mi oci i skeniraj i postavisliku ovde da vidim to dugme.verovatno je vidliv samo ds ulizicama kao sto si ti
Na vrh Go down
LALA
KomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Thu 12 Jan 2012 - 13:46

Za g-dina ''GOST'',koji sa dozom ironije,navodi KRADIKAL,s tim da je zaboravio da se članovi REŽIMA nazivaju DEMOKRADIsti(Demokrate u prev odu,jer su oni na vlasti),pa zar Vam nije očigledna pljačka svih DOBARA?
Ja,Zoran Savanov,sam predsednik Opštinskog odbora,član Okružnog odbora,član Glavnog odbora SRPSKE NAPREDNE STRANKE.
Kao što je formirana Slovačka stranka,da uglavnom okuplja građane Slovačkog nacionalnog opredeljenja,tako je formirana i SNS da okuplja građane Srpskog nacionalnog opredeljenja,ali i građane drugih nacionalnosti,kao na primer,
u Padini predsednik Mesnog odbora SNS je G-đa Mara Hučka(slovačke nacionalnosti)domaćica,obrazovanje srednje stručno,zdravstveni radnik bez zaposlenja,u Kovačici,predsednik Mesnog odbora SNS je G-din Jano Zloha(slovačke nacionalnosti),zvani Karo,poznati bivši fudbaler FK ''Slavije'' iz Kovačice i tako dalje.
SNS na opštinskom nivou jedina ima organizovanu infrastrukturu u svim naseljenim mestima.
Krišan,Puškar i Vidač,svi električari,propali privatni preduzetnici,sa svojom većinom DS,oduzela mi je mandat odbornika u Skupštini opštine nelegalno,i sada se već druga godina nalazi pred Ustavnim sudom,sa verovatnim ishodom:čekaju se izbori pa bilo kakvo rešenje neće imati nikakvog smisla,ili negativno Rešenje po mene.
Zoran Savanov
Na vrh Go down
LALA
KomentarNaslov komentara: DS ulizice   Thu 12 Jan 2012 - 14:51

odg. (citat):
@mojsilov-otvori mi oci i skeniraj i postavisliku ovde da vidim to dugme.verovatno je vidliv samo ds ulizicama kao sto si ti

Kako da nisu DS ulizice,samo ako nije član,ali ako je član DS-a onda se i njemu neko ulizuje,pa mu to prija,ali zar Vam ovaj spisak nesmeta,ili se toliko ulizujete da od silnog ulizivanja ne vidite ko nam vodi i rukovodi Opštinom,DEMOKRADISTI,i to:

VIĐENIJI LJUDI IZ DEBELJAČE NA VLASTI U OPŠTINI KOVAČICA:
1.Miroslav Krišan,iz Debeljače,prvi na čelu,tzv.predsednik Opštine(po Odluci Ustavnog suda on nije predsednik Opštine),sada dao i ostavku;
2.Gojko Vukadin,iz Debeljače,doglavnik,direktor lokalne medijske kuće,koji je zaposlio svog rođenog sina na mesto kamermana,koji ,normalno,nije kamerman,njega treba priupitati o tokovima xxxxxxxx
3.Laslo Vidač,iz Debeljače,zamenik predsednika Opštine,preduzetnik koji nije baš uspeo,uopšte nije kao preduzetnik;
4.Mira Vidač,iz Debeljače,supruga Lasla Vidača, šef svih apoteka u Opštini,(pa kad se uzme u obzir i to je funkcija),zanimljiva priča oko nabavke lekova za opštinske apoteke,pa i šire;
4.Bela Kinčeš,iz Debeljače,kontroliše veoma značajan fond opštine,s velikim upitnikom,kojom se delatnošću bavi ortačko društvo FERMOVET- KINČEŠ & PAP OD SENTA,zanimljiv je način nabavke lekova za apoteke u svom okruženju,iz inostranstva;
5.Irena Hlebec,iz Debeljače,direktor osnovne škole u Kovačici,
6.Marinko Čobanin,iz Debeljače,javni pravobranilac,prešao iz Suda u Pančevu,razlog nerazumljiv;
7.Dragica Cakić,iz Debeljače,šef u zdravstvu,
8.Šandor Mergeš,iz Debeljače,član opštinskog veća,
9.Dalibor Zebić,iz Debeljače,član opštinskog veća,
10.Šandor Matanović,iz Debeljače,direktor PRC-a Relax Kovačica,najbolji kadar Demokratske stranke;
11.Darko Krišan,iz Debeljače,administrator,brat Miroslava Krišana;
12.ako ima još koga,i ako se Vi setite dodajte,ja ću dodati sigurno,ali i ovo je '' što je mnogo - mnogo je''.

Zamislite,čime su to zaslužili ovi Debeljačani,prvo zaposlenje a onda tu privilegiju da VLADAJU nad nama GRAĐANIMA,pa svojom isključivom pripadnošću Demokrastkoj stranci.


Ja sam iz Debeljače,pa mi to smeta,a Vama,kako to može da ne smeta?

S poštovanjem,

LALA,Zoran Savanov,iz Debeljače.


Anger!: komentar modifikovan dana: Sat 11 Feb 2012 - 18:36; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : Kršenje pravila foruma!)
Na vrh Go down
Gost bb
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Sun 29 Jan 2012 - 21:57

momenat
Na vrh Go down
Gost bb
GostKomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Sun 29 Jan 2012 - 22:39

Gospodine Savanov,
Bas ljubazno od vas da nam nabrojite sve bivse elektricare iz Debeljace koji su iskoristili priliku gradjanskog rata da bi se docepali moci kojoj nisu dorasli.
Posto ste zaboravili jos jednog elektricara uvesti u spisak koji je sledio primer kolega elektricara, zelim da dopunim spisak; Zoran Savanov iz Debeljce (Radikalna stranka) koji je prisvojio Modu, fabriku cipela. Koju je delimicno prepisao na majku. Svi vi muvate kad vam se pruzi prilika!
Nije ni cudo da u Kovacickoj opstinu drma ! politicka struja ! kad svi elektricari vuku kablove po opstini i pokusavaju politizirati !!!!
Elektricari malih stopal u prevelikim cipelama.

Na vrh Go down
LALA
KomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Mon 30 Jan 2012 - 14:29

Gost bb (citat):
Gospodine Savanov,
Bas ljubazno od vas da nam nabrojite sve bivse elektricare iz Debeljace koji su iskoristili priliku gradjanskog rata da bi se docepali moci kojoj nisu dorasli.
Posto ste zaboravili jos jednog elektricara uvesti u spisak koji je sledio primer kolega elektricara, zelim da dopunim spisak; Zoran Savanov iz Debeljce (Radikalna stranka) koji je prisvojio Modu, fabriku cipela. Koju je delimicno prepisao na majku. Svi vi muvate kad vam se pruzi prilika!
Nije ni cudo da u Kovacickoj opstinu drma ! politicka struja ! kad svi elektricari vuku kablove po opstini i pokusavaju politizirati !!!!
Elektricari malih stopal u prevelikim cipelama.
Poštovani prijatelju,
u Vašem neznanju,Vam pomažu ,verovatno, Vaši prijatelji,ja sam spreman,kako reče g-din Pavel Balaž,iz Kovačice,Matica Slovačka(za sebe,kada ga je tzv.predsednik Opštine u ostavci Miroslav Krišan optužio,da je on komunista),zapamtite,sve ću Vam dati što god sam ja nelegalno prisvojio,a spreman sam da Vam pokažem svu dokumentaciju,sa vlasničkim listovima,da na moju majku nije upisano ništa(a i sami možete izvaditi u katastar moj vlasnički list),i kako i na koji sam ja način došao do bilo koje imovine.
Ja sam Već na ovom forumu pisao o mom političkom angažovanju.Bio sam radikal,kada sam isključen još 2006 godine,a sve zbog političkog neslaganja i programa radikala.Verujte da se mišljenja menjaju,i samo budala ne menja svoje mišljenje.Smatram da sam pogrešio što sam,uopšte,i bio član radikala,smatram da mogu mnogo toga pozitivnog pružiti u pozitivnom razvoju sveopšte situacije u Opštini. Ja sam završio hemijsko tehnološku školu,i smatram da je zanat,biti električar,a neznati ništa,greota svačijeg školovanja i roditeljsko bacanje novca.
Potražite me,ja se ne krijem iza raznih nadimaka,imena i sl.,moja su pitanja i odgovori,sa zaključcima,potpisani punim imenom i prezimenom.Za sve netačno se može odgovarati pred zakonom,i zato Vam moram reći,NISMO SVI ISTI,ja sam spreman da se upoznamo i porazgovaramo o svim temama koje Vas interesuju.

S poštovanjem,

Zoran Savanov.
Na vrh Go down
Forum.
KomentarNaslov komentara: Re: SVA (NE)DELA Miroslava Krišana   Mon 30 Jan 2012 - 21:17

O.K,neke stvari više nećemo tolerisati

Aktuelni zakon rep.Srbije propisuje apsolutnu zabranu prenošenja informacija u kojoj se na bilo koji način neko neosnovano označava izvršiocem kakvog kažnjivog (ne samo krivičnog) dela, odnosno neosnovano oglašava krivim ili odgovornim.

Administratori ''www.padinaforum.com'' zadržavaju pravo da ukoliko procene kao neumesne 'skrate ili uklone' komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove ''www.padinaforum.com''
Na vrh Go down
LALA
KomentarNaslov komentara: O.K. TV KOVAČICA ,NEKE STVARI VIŠE NEĆEMO TOLERISATI   Tue 31 Jan 2012 - 22:41Anger!: komentar modifikovan dana: Sat 11 Feb 2012 - 18:37; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : Kršenje pravila foruma!)
Na vrh Go down
 

SVA (NE)DELA Miroslava Krišana

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Forum Padina  ::  :: -
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu